Choď na obsah Choď na menu

Kontrola kvality paliet

Systém kontroly kvality

 

V DREVINSLOVAKIA spol. s r.o. používame systém kontroly kvality, ktorý zaručuje jednotnosť, odolnosť a dlhodobú použiteľnosť paliet ktoré vyrábame. Systém sa skladá z kontroly šarží dodaných z paletových dielov, sledovanie výrobného procesu a kontrola finálnych výrobkov. Všetky tieto kontrolné procesy sú integrované do celkového systému riadenia kvality.

 

Monitorovanie surovín a dielov

 

Kontrola kvality začína v priestoroch dodávateľov paletových prvkov a slúži na odstránenie prípadnej nezrovnalosti, ktoré môžu vzniknúť v štádiu prípravy surovín pre výrobu. Paletové prvky sú tiež podliehajú kontrole pri vstupe do závodu a na každé pracovné miesto, prostredníctvom ktorého budú pokračovať.

 

Hotové kontroly výrobkov

 

Hotové výrobky sú kontrolované skupinou technickej kontroly našej spoločnosti. Okrem toho, europalety sú podrobené overeniu z hľadiska súladu s normou EUR, zatiaľ čo palety so symbolom HT sú podrobené ďalším kontrolám externými audítormi s cieľom overiť ich zhodu s fotosanitárnymi normami ako je požadované pre IPPC certifikát. Posudzovanie zhody dodržiavania zásad systému manažérstva kvality je v určených termínoch realizované externými audítormi certifikačnej spoločnosti.

 

Palety pre "citlivé" využitie

 

Viac stupňový systém riadenia kvality, ktorý zabezpečuje najvyššiu kvalitu paliet a ich súlad s technickými a fytosanitárnych noriem je obzvlášť prínosný v prípade "citlivého" využitia, napríklad v potravinárskom a farmaceutickom priemysle. To je tiež jeden z dôvodov, prečo väčšina zákazníkov si vybrali práve DREVINSLOVAKIA spol. s r.o. ako ich hlavného poskytovateľa drevených paliet.